Rimi Retsepti Meistriklass 2019 05. juuni Administraator
Teist aastat võtsime osa RIMI RETSEPTI MEISTRIKLASSI võistlusest. Osalevaid võistkondi oli kokku 53.
Konkursi peaeesmärgiks oli tõsta laste teadvust tasakaalustatud toitumisest ja tervislikest valikutest.
Konkursi käigus õppisime retsepti lugemise oskust, kokkamist, meeskonnatööd ning saime teadmisi toitumisest.
Konkurss kestis kolm kuud ja igal kuul oli erinev retseptiülesanne.
Veebruari väljakutseks oli bataat. Meie valmistasime suussulava BATAADI BROWNIE.
Märtsikuus tuli lisada konkursile oma toit kalast või mereannist. Et kalast maitsvat toitu valmistada, peab hankima VÄRSKE kala. Kevadine KOHA! Mis saab veel maitsvam olla?
Aprillis tuli täita kolmas ülesanne toit banaanist. Meie valmistasime BANAANIJÄÄTIST.
Finaali pääsesime märtsikuu ülesandega KEVADINE KOHALIK KOHA.
Lõpparvestuses sai Tarvastu Gümnaasiumi 3.h klass III koha ja preemiaraha 500€.
Õpetaja H. Ojarand
Konkursi peaeesmärgiks oli tõsta laste teadvust tasakaalustatud toitumisest ja tervislikest valikutest.
Konkursi käigus õppisime retsepti lugemise oskust, kokkamist, meeskonnatööd ning saime teadmisi toitumisest.
Konkurss kestis kolm kuud ja igal kuul oli erinev retseptiülesanne.
Veebruari väljakutseks oli bataat. Meie valmistasime suussulava BATAADI BROWNIE.
Märtsikuus tuli lisada konkursile oma toit kalast või mereannist. Et kalast maitsvat toitu valmistada, peab hankima VÄRSKE kala. Kevadine KOHA! Mis saab veel maitsvam olla?
Aprillis tuli täita kolmas ülesanne toit banaanist. Meie valmistasime BANAANIJÄÄTIST.
Finaali pääsesime märtsikuu ülesandega KEVADINE KOHALIK KOHA.
Lõpparvestuses sai Tarvastu Gümnaasiumi 3.h klass III koha ja preemiaraha 500€.
Õpetaja H. Ojarand